23 June 2009

Hey KAU..

Mood : Serabot
Song : Cinta Dalam Hati

STORY nyerr

Aku rasaa,perasaan tu dh dtg balik..ape kehall laa haih?ermmm a little bit mcm Izyan kot mamat ni..mcm kes Izyan..dis guy mcm lembut je pwatakan dia..suara..cara dia marah..ermm comel gilerrr..tp bknlah lembut patah2 tu..dia still LELAKI la..haha..berbalik pd kes Izyan..dat guy mcm talayan dia bile tgk pic sbnar Izyan..aku lak..dis guy...mmg sah2 kenal aku..and sumtimes dia tahu kot ape bmain dlm otak aku...wut I means dia tahu aku mcm suke dia laa...ermmm..

Aku susah r bmain dgn prasaan kt Kolej ni....sbb pmainan kolej ni lagi besar dari kat sekolah dlu...aihhhh..tensen la oiii!!!Cintan2 ni..tp aku xleh mcm ni..asyik fikirrr jerrrr...ermmmm..

***********************************************************************************

Mood : Happy
Song : Sahabat

STORY nyerr

AKU HAPPY KERANA SAHABAT :)

**********************************************************************************


1 comment:

biyan said...

wahh ! haha ;)

selamat BERCINTA kembali . kiki ;D