04 May 2012

Ish Potong Betul Lah - Mama Kata

Assalamualaikum ,

Siapa yang kenal Mama aku , confirm tahu perangai kabut dia yang aku warisi .. kih3..

Baru2 ni aku ternganga dengan ayat Mama .. hahaha kalau korang kena pon confirm terdiam terus T_T

Al-kisahnya..hormon aku ni bkn betul sgt..period nak datang pon ikut suka hati dia..tapi alhamdulillah after makan product Amway.. I'm getting better (promotion)

After 3years++ .. alhamdulillah once more.. insya'allah end of Dec or early Jan13 aku akan jd Mak Cik utk anak buah aku sdiri selama ni anak buah kezen aku..kah2 T_T

Jadi kesahnya when Mama dpt tahu news yg dia akan jadi Nenek..secara tak lgsung mmgla kakak aku xperiod kan?

Aku ckp mcm ni dkt Mama..

Me : She's pregnant.
Mama : I know..
Me : I'm period
Mama : Ish potong betul la..kalau tak boleh pregnant sama2..
Me : Daaaafaak ? *dalam hati*

Aku kawen belum suruh pregnant pulak T_T

Terdiam seminit dua aku jadinya..hahaaha :)

1 comment:

jessejeremyjoy said...

hahaha. lucu!
by the way, aku masih x rasa lagi ayam kuzi. hahaah