26 December 2012

A little maybe too much :)

Woww..tajuk dasyat .. kih2 ..

Aku dah lama tak menulis dan sebenarnya tak tahu nak menulis apa . Aku rindu sangat nak menulis . Aku rindu orang baca penulisan aku dah meminta lagi . Aku rindu orang call aku marah cakap "weh blog kau tu dah boleh disapu dah..berhabuk" . Aku rindu kalian yang sentiasa berada di keliling aku.

Aku nak buat sedikit closing entry utk 2012 .. sebab aku tahu entah bila aku akan rajin kembali ..

Pada awal tahun 2012 , Januari hingga June mungkin .. aku agak aktif berteater . Mungkin kerana aku dalam tempoh praktikal .

20 JANUARI 2012 - 10 PM , aku berada di Stor Teater DBP .. handphone memang silent la waktu show..so 10 PM tu rite time utk check phone . I was cried dat time bila dpt tahu my brother Izwan Pilus passed away..rasa longlai sangat nak berdiri dekat stor tu .. bila abes show..balik rumah..check email and twitter semua..my close friend smua tahu berita tu awal dari I and dorang rahsiakan sbb tahu how lemah am I... dah laa nanges dah :( Tamo citer..g baca sdiri..

Julai 2012 , aku sah tamat belajar dan bergelar graduan diploma penyiaran filem KLMU .

Aku menjadi pengangur mulai dari itu hingga hari ini . Ya,rezeki belum berpihak pada aku.

Aku ingin aktif teater..terlalu ingin..tapi ia seakan ada halangan besar yang tak mampu aku tepis ..

Pada tarikh yang orang hebohkan dulu 121212 , aku terima berita gembira dari KATE MALAYSIA .. aku berjaya tempatkan diri utk Dinner bersama Tomok dan Black. Alhamdulillah , selain dapat kenal kawan baru..dapat kenal mereka lebih dalam dan paling best..merasai hidup glamour sebentar. Kih2..nanti rajin aku attach gambar. Dinner tu blangsung pada another best date , 20122012 :)

Hari ini 26/12/2012 .. aku sedang menanti kelahiran anak buah sulung aku .. due date 28/12/2012 sama dengan Tarikh lahir Mama .. mungkin baby nak tunggu bufday TokMa dia kot..nak sama..hik2..

Dan mungkin aku tetap akan tutup tahun ni dgn ayat yang sama "Nak kurus tapi belum berjaya terpaksa drag ke tahun depan." Kih2..

Tahun depan my bestie nak kawen .. Mac2013 .. ermm kena lose some weight jugak .. sebab nak cari jodoh time wedding dia HAHA

No larh.. I don't need dah .. sebab dah ada dia .. insya'allah ada jodoh tak kemana .

Antara Gambar time Dinner tempoh hari :)



Bersama kawan2 baru yg sama2 menang peluang ini :)


Myself after di make over kan.. topi tu Black punyer :p


Zuan Melodi :)


Tomok .. pic dgn Black ada pada camera Member..


My Kanda :)

One of my friend said "kau tak de idea nak menulis sebab tak ada cinta hati..dulu penuh je sebab kau bercinta..so ada sedih..ada happy utk share.."

Apa yang saya nak cakap .. sekarang mungkin Matang sikit kot ? Tak semua benda nak share .. Just sometime if terlalu sedih or happy..akan tjadilaa penulisan2 yg tak patut..kih2

Baiklah saya/aku/I semua dah keluar..better undur diri dulu ..

Assalamualaikum .