19 December 2009

Ceteknya Pemikiran korang :(

Hey...

Siyesss aku bengang giler ngan stupid person in MMC tu..
aku tak tawu la sape yg start buat citer sial ni ttg aku..
to my syg..thanx coz asking me and telling me everything dat happen in MMC..
wehh korang ingat..korang tu mulia sgt ke..nk buat citer gampang psal aku?
WUT THEEE FAKKKK..??? kehidupan aku..biar aku hendel sdirik..
tapayah kau sibuk2 nk jaja2 nama aku kt tempat tu..
aku x study situ sudah..tayah la nk rosakkan nama aku..
Aku kapel ke..aku tido hotel ke..
setan giler korang kan???
Wehh if korang nk taw..since aku blah dr MMC..tapenah seharii pon
aku xbalik umahh..or pulang lewat dr jam 9 MALAM..
so ape kes kuar aku tido HOTEL DENGAN PENK ni???
Mengucappp laaa wahai kwn2 kuuuu..mgucap...
ingat Allah yg maha kuasa..
Aku terangkannn masalah ni skang..yg korang telahh kelam kelibutkan...

ATIE LES??

Setan mn bkk citerrr ni??????
Aku admit akuu rapat dgn Les..
Drg sama je ngan korang..kwn girl yg aku ada..
Ape masalahnya?ia sama je kan dgn aku rapat dgn abg2 gay aku?
sama kan..cume gay tak mcintai GIRL...
and LES sure2 love GIRL..
PLUS LES ni pon x mcm korang..
suka nk raba2 org..haha..amikk kaw!
korang apesal?jeles ke aku ade kwn mcm2 spesies?
Muliaaa sgt ke korang tu?
bersih sgt ke korang tu??
Jgn ingat aku xtaww laaa aktiviti sorang2 kt MMC tu..
yg kuar mlmnya..yg gay nye..yg dh xde dara nya..
SEMUA DALAM TANGAN AKUUU LAAA SIALANNNN!!
Jgn sibuk buat citerrrr psal org..

OK FINE!!

Akuu mgaku..aku ade pegi PD dgn kwn Penk aku..
but dats not only both of us..
Adaa org lain lg..
and kiteorg xtido MANA2 HOTEL OKE?
My fren drive us pegi balik..
Demmitlaaaa..sebelum kul 10 kot aku sampai umah aritu..
Then mn lorong lak kuar citer aku DAH TIDO HOTEL DENGAN PENK?
SIAL!SIAL!SIAL!SIAL!!!! :(

Conclusion..korang ade otak..
Silaa guna..Ada hati..fikirkan if tjadi kt diri korang..
Sekurang2nya kes aku ni..
Xdelaa seberat kes korang yg sekor2 mhilangkan DARA yg tiada ganti tu
muahahahahahaha :p

Sekalikk aku dh myetan..mmg korang sentapp abes la kan??
ahahahha..RASAKAN..JGN SESEKALI MAINN DGN BARAA API.
Sekian TQ

1 comment:

khai said...

sape makan gula gula terasa lah manisnya hahahhahaha ...
btw atie besabar je lah ....
ada hikmah dsbalik kejadian :)
heheh ... :)