16 December 2009

Diey..chill la weh..


Hey...

ermmm currently aku nan Diey
agak dingin..ada jgk yg tanya knp..
(baru sehari tak btegur dh org tanye..IMPAK kuat gile kan?)
Ermmm Diey aku mintak maaf..
atas semua statement aku tu..
Aku juz nk inform ko psal PERUBAHAN aku tu.
tp ko DIAM TANPA KATA..
mcm aku ni terukk sgt je..
jeles kot wehh tgk ko still can talk with others..
gurau dgn yg lain..tp ko wat2 tanampak aku..
sdgkan aku punyer besar dkt sblah kau..
sedih weh :(

Chill laa..aku x suruh ko fikir pun benda tu smua
Juz utk info ko je..
So,from now on aku nk ko jd cam dlu
Mcm sblum aku gtaw smua ni..
Ermmm aku nk Diey yg dlu weh :(
aKu sedih laa..aku rasa mcm ilang seorg kwn yg sgt2 memahami aku..
Wehh Diey..plss chill..
I need u...

Aku tamo kehilangan kembar aku..
nanti dh xde org nk pegi n balik kolej nan aku..
Dh xde org nk lepak Naza/raja laot/eon nan aku..
Xde org nk lepak luar studio nan aku..
Diey chill pls weh..
Ko wat2 aku tak tjuk ape2 dkt kau boleh x?
Ermmmmm :(

Akuuu sgt2 rasa kehilangan kau..
Tadi gi kolej..all the way kau diam je..
Sepatah aku ckp..Sepatah la kau jwb..
And for the first time jgk ko soh aku gi mkn dlu?
Means sorang2?Ermmm Diey :(
4 da 1st time gak..ko xmsg aku tanye aku kt mn..
or tanye aku nk balik bile..
Wehhh baru sehari..aku sgt2 terasa dh kehilangan kau..
jgn wat aku mcm ni Diey...

Pls don't do dis to me Diey..
cianlaa kt aku...
Aku tawu aku salah Diey...ermmm..
Pls chill Diey..plss I need u back..

2 comments:

khai said...

I want nobody nobody But You
I want nobody nobody But You

hahahaha ...

dgrkan lah lagu

wonder women - nobody

hahaha ;D

chill atie .. i know ur feeling now ;)

BUT NOW U ARE NEW IN OPPOSITE WORLD..

cool down ok :)

Adinda Atie said...

diaa x msg aku :(