11 December 2009

Cinta Terpendam..

Hey sayang,

Aduhhhh nape la sejak join Fitness First ni..masa ku makin celaru?errrrrr..kolej thing..fitness thing..ermm sampai eating pon dh xde masa :( sob2 :p hahaha. Atie skang makan pagi..lunch tasempat...then lepas fitness..baru gi makan..tu je la rutin skang..xpe kali ni betul2 nye workout..lagi2 atie penuh dgn air jer..sng nk sukses if kena caranya..heheh :) Give me 4 months ye kwn2 :)

Ok berbalik pada tajuk asal kita..should I said cinta terhalang ke terlarang ke terpendam ke..terbantut ke..wutever type of love skalik pon..if itu kebahagiaan kita..why not kita grab je kan?bukan kita akan kawen pon nan dia..kita tawu tu..haha..motif aku ckp cam nie?errr abaikan laa...

Tadi tertido around kul 9..now kul 2 terbangun dh..aishh pelik2 la..ahahah :p . Ermmm ape lagi yer?? Entahlaaa xtawww laaaa..ape lagi kah? Rasa nk mbebel..tapi tak tkuar..hatiku ada someone..and selagi xbgtaw dia..hatiku akan semcm :( . Aku xtaw bile aku mampu nk bgtaw dia..ermmmm...

Asal lahir je impian..mesti ada kt muka dia..hahaha..giler memikatt dowh...even ni bkn biasa kan..tapi ape aku pedulik..ahah..isk dah r...cket agi ade org tertentu je leh baca blog ni..krn entry ku semakin mganas..ahahah :p

Ok sekian sajaaa...

1 comment:

khai said...

atieeee .. wut happen to you!!!

** tetiba wat2 x paham **

larikK!! hahhahha!