04 August 2010

Malasnyaa ...

Aku tak tahu knp currently .
Aku sgt2 PEMALAS.
I HATE TO BE IN COLLEGE.
SO DATS WHY..dah seminggu xjejak kolej.
Heh tu sbb xsehat..bkn malas..HAHA
Mood seorg pelajar tu dh xde :(
Yang ada skang ialah seorg anak yg ingin bjasa
dan seorg pekeje yg bdedikasi HAHA
tp tu mood je la..ermmmmmm
Adoii and now mcm always nk cari alasan utk xyah gi kolej tu
Kalau boleh nk gi je jumpe Admin ckp I WANT TO QUIT
HAHA mampu ? nak tanak nnt aku kena byr gak duit PTPTN tu
so pegi je keje..nnt aku byr la balik duit yg dh bazir tu
HAHAHAHA...arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Rasanya dlm keadaan mcmni..mama sokong kot ape aku buat?
Ermmm...knp la aku berfikiran mcmni..
Siyesly aku dh xmcm dlu
Dh excited nk pegi kolej
nk masuk kelas..biasaaaaaaaaaa je
mcm zaman sekolah dlu..countdown nk abes spm
dats wut i feel now..ermmm :(

1 comment:

JaMaL offical said...

atie...
tapi perjuangan harus di teruskan...
atie.. u ar rock...
hahahaha
berani bwt... keputusan yg drastik camnie..
caya la beb..