18 April 2009

Credit to Ayyum Shahar


Memperkenalkan Ayyum Shahar

Meh nak story morry cket..baru2 ni atie tensennnn sgt2 sbb assignments atie yg x gerak2..dsebabkan ketidak fahaman cara nk buat.Tibe2 Encik yg agak comel ni tegor atie dkt Facebook ckp atie tipu xtaw buat..haha..mmg sah2 laa xtaw kan..then kiteorg borak2 kt MSN malam tu..atie siap candid aksi2 dia dkt Webcam dia..upss sorry Encik Ayyum..aahaa!!Ada laa kan serba sikit dia story psal LIM KOK WING smua kan..upss lupa lak nk ckp..dia Diploma MassComm kat LKW..hik2...atie kenal dia bkn sbb budak Masscomm..tapi mmg kenal dia be4 dis..cume xtaw dia Masscomm je..hehe!!


Atie n Ayyum

Bile dah sehari dua giler2 kat MSN..atie mintak dia tlg tjuk mcm mn rupe assignments tu..utk mgelakkan atie wat BUKU SKRAP Darjah 6 kan..haha!!Jadi dia telah bg atie..2 contoh assignments dia..yg sgt2 mbantu atie..sgt2 mberi atie idea utk siapkan assignments atie tu smuaa...haha!!

Sbb tu atie Credit dia..actually atie x terpk nk blog psal ni..tapi dia r gurau2 tadi soh wat kt blog..terus atie wat betul2 kan?hahaa..heeee stelah dpt dia nye assignments tuu..skurang2nya gerak gak laa keje atie..dari atie tgu due date wat cincai je kan..hehe!!

So sgt2 terima kasih kpd Ayyum sbb tlg atie..hahaa..free2 je atie dpt diari bulan Ogos Ayyum kan?ahhahaha :p tapi yg AKU LAGI tu..mmg sgt2 mbantu atie utk wat Intro To MassComm nye assignments..haaaaa :)

Oh ok Ayyum...dan mereka yg lain..enjoy Ayyum candid picture..haha time webcam ngan dia aritu..haha!!


Ayyum Senyum...


Ayyum Laparrr...


Ayyum serius ..

ps : Atie xde webcam oke?ahhaa

2 comments:

|| E Y J A || said...

ehem2. hensemnye bf br atie. hihi

biyan said...

comel la ayyum ni ;)

yan pun de kwn nama ayyum !