16 April 2009

RE: Invisible by Ayyum Shahar

Haha now this "Invisible" things already melular sana sini.Came from Prince Shetaki than Ayyum,now my turn pulak..yeahh Atie just nk ckp atie setuju dgn statement last Ayyum tu..


Jangan letak harapan yang terlalu tinggi pada sesuatu yang tak dihargai dan jangan mengharapkan kasih sayang daripada orang yang kita sendiri tak pasti akan dapat.


Hee :) tp mmg kwn2 Atie ramai invisible pon..jgn ckp real life..siap set invisible dkt YM n MSN..haha!!Sumtimes just invi dkt atie..mcm laa atie kejam sgt kan :( . Ada org kata TAK KENAL MAKA TAK CINTA kan..sape yg btul2 kenal Atie je laa slalu ckp Atie ni friendly..talk-active smua kan..yg takenal smua siap soh atie berubah..ermm ntahlaa..

Lagi satu... TIME SUSAH BARU CARIK..TIME SENANG?? "SIAPA ATIE??" arghh!!

Eeeee virus btul laa Invisible topic ni...haha malas lak tibe2 nk citer lebey2..nanti ada org sentap myentap..heeee nk edit2 blog jap..

to Ayyum : ada story nk share ni..tapiii nanti la esk ke eh..haha

1 comment:

princeshetaki said...

most of people memang penah lalui bende ni.. kan.. huhu

anyway, nice blog and heloo from princeshetaki!! hihi

ayyum yang kasi tau sal entry ni.. hihi

tc