06 May 2009

ADA APA DENGAN NAMA??

Bila bosan dan rajin..inilah terjadi..wat kuiz2 di FB..dan sebab tlalu rajin..wat utk org skalik...ni wat ikut turutan tadi..hahaha..



" Kamu bukan seorang yang pintar. Tapi peduli apa orang lain fikir. Yang penting ialah kamu berani menyuarakan pendapatmu dan ini menunjukkan kamu juga berakal. "
- My comment..yeahh aku ngaku mmg aku x pintar..sbb tu xpenah bfikir utk wat sesuatu..and btul la kot..aku berani suarakan pdpt aku.. :)



" Kamu suka cabaran. Dan kamu juga suka mambantu temanmu di tika mereka kesusahan. Paling best, kamu ni sentiasa sukakan suasana baru yang ceria. " -My comment..mmg Fairuz la kot ni..even masa 1st time jumpe..dia dh ceria sgt2..hehehe..syg Fairuz :)




" Kejujuran amat penting dalam hidupmu. Oleh itu kamu dapati walau susah macammanapun, kamu tidak akan sekali-kali bercakap bohong. Bagus tu..teruskan! " - My comment..sbb ni kot aku kekal dgn nama ADINDA ni..hehe..aku dh ckp..aku takan bohong kot..melainkan aku jadi sorang yg PINJAM FAKTA org..tu bkn bohong tp SHARE..hahahaha :p .




" Waspada! Kamu terlalu berlembut hati sehingga orang lain ambil kesempatan pun kamu tidak kisah langsung. Cubalah kamu fikirkan tentang dirimu dulu. " - My comment..Yan mmg begini kot..tp bile angin dia dh sampai..terima la padah..dia xmcm aku kot..terus marah2..dia simpan utk beberapa bulan..baru dia sembur..wkakkaka :p

1 comment:

biyan said...

hahahaha ;DD

boleh dikatakan hampir tepat dan tepat gak enn kuiz nih . cm kaw and fairuz tuh betul .

pasal aku tuh 50-50 . tatau na judge diri sndri .
but yes , skali aku meletop , aku ta reti stop !

hahaha ;))

sampai org yg aku syg ckp " dh la tu " .
br aku berenti . hahaha ;DD