19 May 2009

Senior Turun Menurun :p


Adli Adzmi :)

Apa je laa nasib abgku sorang ni kan..
turun menurun tpaksa hadapi junior mcm aku
wkakakkaa
Alkesahnye..secara x sgaja aku dpertemukan dgn senior aku
di SMK BANDAR DAMAI PERDANA
dari aku form 1 laa taw
dh r sama2 pgawas..
sama2 pemalas..asyik2 lepak bilik pgawas..
hak2..
sama2 juga dok gi ikot wakil sekolah utk ape2 bulan tertentu kan
such as bahasa melayu ke sains teknologi ke
tapi slalu dia la gi wakil..
aku gi utk myemak je
sbb aku more to sketsa..
time form 4 dia g teknik
aku pon g teknik
cume xsama teknik je kot..
tup2 jumpe balik dkt KOLEJ..
stu kolej je..tak de hal la kot
siap satu course kot..
hari2 aku ngan Khai ggu idop dia..
hahaha..siapa Khai?
ermm Khai pon aku kenal dari abg aku ni
klu xkenal dari abg aku ni
sampai hari ni aku xtegur si Khai..
heee ni laa Khai..


Carilah antara ramai2 ni..adala dia..wkakakak


So skang apa2 hal..dkt kolej
lagi2 psal course aku
klu tak Khai..mesti abg ady aku yg jadi mgsa
Plus lagi dgn Yusri n Nurul..
Jiran lamaa aku..
wakakakakaka...

ps : dok kt hostel best kot..

2 comments:

khai said...

hahaha! ...

ayakk!! giler statment can't go hahah! ...

yeahh support ady ahhaha! ..

mcm mana lah aq leh sesat dlm blog kaw nieh hahah! ...

biyan said...

best nya tgk kaw .

aku nak masuk UIA dah ahad nih .
hopefully dpt cm kaw , byk kwn dahh ;)