17 May 2009

Many people ask me about IEZ..

And actually all of u got very2 different answers..
To Biyan...wut i told u..ko jgn risau kot..main2 je pon..
To Shi Ting..i will upload his photo one day :)
To Mirul..u re siyesly my IEZ...
Haaaaaaaa gonna crazy with IEZ ni..
I'm taken by IEZ..
But tu bkn nama seseorg ke ape ke..
dia mcm singkatan bg friendship nye quote..
Bkn Mirul je kot..Biyan..Peyuz..pon bleh be my IEZ..

Mcm mn eh nk explain..
ok2 mcm ni
I ElweyZ
Ape yg elweyz??elweyz la..mcm elweyz need u..elweyz miss u..
yeahh dats it...


So puas hati?or maybe still ada yg tkeliru with my teachers day wish tu?
Yeahh tu atie sampaikan dkt my IEZ (Cikgu Yusman)
gagagagaga....

mcm2 citer kuar dari minda yg kreatif ni
bile org tanye psal IEZ..
ahhaha Biyan la kena paling terok..
sampai dia ckp
"aihh mmg mkn nasik minyak awal la aku"
Yg Kak Zareen lak..sampai ajak kawen skalik..
wakakakaka...

so hope skang dh clear
IEZ bkn seseorg..
tp sgt2 ramaii IEZ itu..

Heeeeee....even ramai sgt2 IEZ itu
tapi amat terhad yer utk dpt gelaran itu dari atie..
yeayyyy :)

so that's it :)

2 comments:

biyan said...

hampeh kaw yee .

waaa , majok doe !
gle gle pye pecaya aku smlm .

grrrrrr . blnje aku secret recipe !
denda denda ;)

Erin said...

hello atie~?! itu maksud IEZ bagi atie ker? tapi atie tau x ade satu tuan blog name IEZ haha cuba pegi tgk kat blog sye kat my buddies site ... mula2 tgk title post nie ingat atie dan IEZ tu ada hubungan hehe

anyway x dpt load shoutbox atie la ... sakit hati ...