01 May 2009

Awak..sorry eh :(

Masa hari ptama tu..saya dah pelik dah sbb awak mcm lain je layan sy dgn lain2..tapi sy wat tak pikir ape2 dlu..tp hari ke2 awk still lain n btambah lain..sy risau laa kan..sbb sy gi situ..nak blaja..lagipon awk course lain..so klu sy mintak tlg bkn awk leh tlg..ermm awk sdirik ckp DNM susah kan..so knp awk harus gne point TOLONG BELAJAR SAMA2 and so wutever tu dgn sy kan??Ok2 mcmni laa awk..kite tgk la dlu erh....sy xleh ckp ape2 pon..pas baca sms awk pg td..errrr..

SMS awak membuktikan yang saya memang FRIENDLY kan?sampai awak salah faham dgn layanan saya dkt awak??Prinsip saya,awak baik saya baik.Bukan bererti saya layan awak..awak special kat saya.Dah dorang yang lain tak layan saya..takan saya nak layan dorang..awak plss..jgn wat kputusan mcmni..sy takot kejadian lalu berulang..maafkan saya awak..kita mcm biasa je oke?u're still my brother..klu jodoh tu milik kita..kita amik je la awak eh..heee

kubaca dari sinar matamu sekilas mungkin kutahu
namun rasaku tak bisa menjawab saat sekarang

ada cinta lain dihatiku bukankah dia ku mau
ada yang lain yang belum tentu juga mau aku

maafkan bila ku tak bisa denganmu
maafkan jelas sayang itu tak ada
maafkan kubolehkan kamu menunggu
maafkan bila nanti ku jadi mau
maafkan bukannya aku tak berhati
ku hanya pilih cinta yang aku cintai

kubaca dari sinar matamu sekilas mungkin kutahu
namun rasaku tak bisa menjawab saat sekarang

ada cinta lain dihatiku bukankah dia ku mau
ada yang lain yang belum tentu juga mau aku

maafkan bila ku tak bisa denganmu
maafkan jelas sayang itu tak ada
maafkan kubolehkan kamu menunggu
maafkan bila nanti ku jadi mau
maafkan bukannya aku tak berhati
ku hanya pilih cinta yang aku cintai

maafkan bila ku tak bisa denganmu
maafkan bukannya aku tak berhati
ku hanya pilih cinta yang aku cintai

1 comment:

biyan said...

kaw ni hawt betolll !

ta aci nih , aku ta hawt pun .
kekekeke ;)