14 June 2010

I'm Back :)

Hooreyy sudah sampai KL :p

Walaupun dah sampai semlm KL juz malas nk update je..ermm perjalanan ke Kelantan yg byk tido je :p . Dekat Kelantan ermmmm :( something happen sy takut dan sy rasa kwn2 baik sy tahu ape yg dh tjadi :) . Tenks guys sbb teman aq bile aq takut tu..heeee. Perjalanan balik ke KL,penuh gosip dan sejarah family dceritakan..haha.. Sy enjoy dgn cuzieee sy dan sy syg cuzieee sy :) Heheeee..cuziee ku terbaek :p

Harini kelakar gile kot? Kelas kul 11..tapi aq ingat kul 2..hahaa so setting time tido mmg tbaik ar kan..bgn2 je ade msg dari Seha..tanye aq kt mn..msg tu kul 10.30..tbaek x?Wkakaakakak so first day class aq dh skip :p Haiyoo hancur sem 4 aq..haha

Lepas tu khai dtg umah..amik bwk gi KLCC >_< . Dia ckp nk buat assignment..rupe2nye DATING NAN AWEK BARU..pffttt ! sampai hati dia xbgtaw aq..haha..so aq cam a little bit tdiam :p . Then cam biasa lepak Andalus..ermmm siyes :( Nothing special pon !..

Aq sgt plastik sepanjang hari ni .. :) Sorry to say..But yeahh :)

Then time lepak dkt Andalus..aq bosan gile sbb xde partner..Khai with Nad..Mote with Scha . Aku alone..jadi aq mengGATALkan diri sms MY EX :p yg dak KLMU tu..ahahah..dari kul 7 sampai rite now kul 10:31 duk sms dia :p . Tibe2 rasa dia sgt sweet. Hahahahaha :)

1 comment:

khai said...

ha ape mesej mesej ex nie -______-"
hahaahhaha
ngek ...
hahahaha .... haiyooOOo ...