18 November 2011

Lagi Student KLMU Hilang !!

Assalamualaikum ,

Ok first of all , my baby dah mati ! Hahaha anak kucen la dol .. bukan anak orang .

Okay , sebenarnya aku xtahu nak story macam mana..tapi around 2minggu lepas one of my lecturer inbox me psal kehilangan sorang budak KLMU dekat area Sentul tak silap .. tapi aku juz share gitu2 je dgn kawan2 tdekat sebab Lecturer aku pesan btindak dalam diam . Tibe2 semalam aku terima lagi satu berita ada budak KLMU hilang lagi , mulanya ingat orang sama tapi tak .. ni orang lain .

Kalau orang lain and JUST budak KLMU .. ermm mybe Ex KLMU ke ape ke..lantaklaa..malas amik port..heeuhuk..sekalik bila baca news dia.. Wutteehekk ?? That girl dh mcm adik aku pulak dluu-lah ! Time aku hantu basement . Dia batch Mac 2010 , yg mn aku jaga orientasi dia dlu . Ehh ermm dia kuat ngadu gak dlu psal BF dia smua ..

Ni berita lebih lanjut

Bila dh 2 kes hilang blaku..student KLMU lak..naik cuak plak aku haih. Jangan kata psal student hilang , bebaru ni kawan aku kena ragut dekat area Jambatan nk gi KLMU tu . Hp.Laptop semua lesap .

So bkn ape la kan..di hari Jumaat yang mulia ni hope kita dapat doa sama2 semoga Shira selamat dan xde ape2 . And aku harap kawan2 aku dapat jaga diri , even kau ada dalam kereta ke ada tali pinggang hitam tae kwan doe bagai.. jaga diri leklok.

Orang zaman skang..ada Master pon buat keje xsenonoh gak. Bukan nk kira ada kelayakan ke ape..skang ni orang fikir dpt cari rezeki je..halal haram bkn org nk fikir sgt .

Hati2la yer . Sometimes kawan2 kita sdiri yg wat dajal .. sbb dari Kes Shira ni bile aku baca..rasa mcm orang2 tu mmg dh aim dia . Maybe org dh taw dia slalu jln tu ke ape ke.. so sometimes cube "kreatif" kan laluan kita. Jgn jalan tempat sama je..biar jauh asalkan selamat.

Assalamualaikum.

1 comment:

kai said...

semua pentingkan kepuasan duniawi jep..