11 August 2009

Feeling2 ada adik Ipar :)

Haha semlm sblum tido agak lawak kot :)
Ini semua kerana ABG SI BIYAN :p
I know him be4 kenal biyan lagi..
nampak garang n everything..
so mmg tak la aku teruskan pkenalan tu :p

Then baru2 ni mcm mn ntah
leh aku terAngau dkt abg dia
wkakakakakakak :p
OMG!!
Petikan gitar dari abg dia..
leh wat aku senyum sorang2
esp lagu WHEN U'RE GONE tu
mcm2 lirik lain bmain dlm minda aku
He's the best okay :)
Bakal suami ku kowt
muahahahahah :p :p :p

Biyan said "Sila bsedia dari segi mental dan fizikal" kot..
x ingat ape dia kata..hahaha..
Xpsal2 aku pgey Biyan..
adik ipar je skang ni..
haptuihh..perasan je aku ni
muahahahah...

Listen to WHEN U'RE GONE .. guitar played by bakal suami ku...
wkakakakakakakkakak :p

1 comment:

biyan said...

hahaha ;)

mampos kaw .
aku suruh mak aku jadikan kaw ala ala bibik .

kah kah kah ;)

patu , aku lak kaw kene jadi PA aku cm aritu .

bole bole ?
ngeee , sukanyaaa !