27 August 2009

Happy Birthday PakCik Wawan :)





Happy Birthday To You
Happy Birthday To You
Happy Birthday To PakCik Wawan
Happy Birthday To You

Woaaa PakCik Wawan dah 21 taon dis year,pejam celik pejam celik je kan?Dh makin tua PakCik sayaa ni...Weeee mesti korang tkejut kan?Why my PakCik so la muda..heee sbb dia PakCik angkat saya je..hahaha yerrlaa asyik carik abang angkat je..sekali sekala carik PakCik angkat lak..ensem dan comel je dia ni..muahahah :p Tapi kan kadang2 dia abang jugak,mostly macam adik je.Hak2 :p

Ouh ouh ouh 4tahun jugak kenal kan?Betul la 4,Still remember meet u at Times Square dekat2 nk Krismas time tu..wee :) Hik2.Then?tajumpe2 dh sampai iCon itu hari,hehehe saya sayanglaa dkt PakCik saya,sebab dia comel dan suka wat saya gelak okayh :)

So kpd PakCik Wawan,semoga panjang umur murah rezeki okayh.Kawen jgn lupe jemput ok :) Ouhhh hope u success dlm ape jua bidang yg dceburi okayh :) Lalala Ape lagi yang nak merepek ni erkk?Ouhh hope our friendship will be forevaa yaa PakCik.

Oitt duit raya lebey yeaaa tahun ni..hahaha :p Oklaa sekian saja nukilan saya thadap PakCik saya heee :)


Gambar Hiasan :p

2 comments:

reezal said...

haha happy birthday jugak le untuk pakcik wawan atie tu 21 tahun muda lagi untuk bergelar pakcik .lain la den ni ha dah 31 tahun hahah..pakci wawan tu cute nye ...posing manja sgt ouhhhh !!!!! patut la atie terpikat smpai jatuh tangga hahahahaha!!!!

biyan said...

kacak bhaii ;)