30 August 2009

Gonna Miss u all :(

PEOPLE IN GROUP 13 SEM 1 JULY INTAKE :)




Selama 2bulan korang..kita bsama2 btungkus lumus myiapkan assignment..buat presentation..abes kelas g karoeke..ermm macam2 kenangan indah kita bsama dkt sem 1 ni..tp pasni kita xdpt jumpe agi..beberapa org je kot yg aku leh jumpe..esp dak Media la..ermmm sedih ada..happy pon ade..

Sedih sbb pasni kita susah nk jumpe..happy sbb aku dh bjaya abeskan semester buat ptama kalinyee..heee :) ouh aku syg korang..even aku hanya klik with 5siblings je..tp sbnarnye smua korang mmg best..aku rasa kelas kita paling kecoh x meng'ingat..kelas kita la byk dugaan dari awal kan..

Ingat x adegan kena halau?hahaha..masuk kelas mesti kena halau..sbbnyee gne kelas org..hehe..ape2 pon gud luck utk smua org..wlau ape pon faculty korang..watla yg tbaik..insya'allah kita jumpe lagi... luv u n miss all of u..

1 comment:

ceLy. said...

wah2. all the best! :D