26 August 2009

Tak Perlu Baca :p

Ok Adik salah..sebab tiru ayat abang..haha! *pesanan penaja utk Abg Nizam saya*

Ahhhhh bosannyerpp rasa cuti 2mgu ni,tak de kelas..ermmm tu pon aku mharapkan cuti sebulan?Hell No pls!Aku lebih rela xde cuti dari aku kebosanan sampai mcmni..dgn dugaan bulan puasa yg bikin aku lapar bile xde xtvt ni..haha.Betul x?So yeahhhh aku cadangkan nak masuk sem baru tayah cuti panjang2..cuti 2mgu ni pon dh wat aku tenat..even still pegi Kolej meet friends smua..ntahlaa..Aihhhhh

Ohh ade orang asking me about my status now,Yeahhh aku single laa :) Aku istiharkan diri aku single sdirik..even si dia xde kata putus..heeeeee xpe ar..ape2 je laaa..janji aku selamat idop mcmni..Mmg la agak bosan kan bile single :( Xde orang yg syg2..baby2..honey2..love u..miss u smua tu...ermm so kpd Jejaka single smua tgalkan no phone anda dkt shout mix..DESPERATE sgt ke aku ni?haha!lol!Tiruk lg ayat abg nizam

Weeeeee td msg ngan Hafiz Hamidun :) Heeee my Idol tu..ermm xtaw la nape currently mcm obses sgt kt dia..sape yg ade kat my friendlist kat Myspace mesti taw kan betapa obses nye aku dkt Hafiz Hamidun tu...heee ntahlah..dia mcm lgkap sgalanye dgn ciri2 lelaki idaman aku.Yeahhhh aku minat dia,kau peduli ape??Suka hati aku la nk minat sape2 pon..cess kau sibuk apesal?ahhaha

Ape lagi ehhhh?Dsebabkan aku bosan..so klu bleh aku tanak stop menaip ni..aku nak citer je ape yg tlintas kt otak aku.Ermm yeahhhh kemungkinan hujung mgu ni aku akan g Terengganu.Why heh??Jumpe akak kembong aku la disana..dia kursus kt situ around sebulan bpuasa ni..cian dia..dh r this year suppose to be her first time puasa with husband..tp xtcapai..haha :p Yeahh even kau mcm2 dgn aku.aku still fikir tu utk kau..haha..kau mmg kembong laa Nana..bile nk bg aku anak buah ni?uwaaaaaaa..haha :p

Oh yeeee tlupe lak nk ckp..currently dkt Myspace aku dpt byk sgt friend request..tp yg pelikkknyee dlm sehari aku leh dpt 10 GADIS yeee...Wut the tett ntah..bile aku approve taretik lak nk mesra2..skang dkt MS tu..sorang je dak pompan dok layan aku..si Fathiah Bowler..heeee kwn Bowler aku yg ke2..slepas Aqasha Kuku Malu :) Hik2.Aku rasa nk dilit je gegurl lain yg xretik mjlnkan tgungjawab mereka..

Aku taw la kita x spttutnye nilai kawan dgn tgk jumlah dia komen kita ke ape..cume cam if takomen smua mcm mn kita nk taw prangai dia smua kan?Tol x?Tak pulak aku ckp if komen2 tu perfect..ada gak komen2..dh jumpe otomennn terus..ermm well Cyber world ni mmg mcm2..aku dkt cyber ni since Darjah 3..so masak sgt dh..haha..Dari prangai aku cam budak2..sampai aku rasa aku agak matang kot..cyber frens byk ngajar aku erti kehidupan ni..

Ehhh oklaa mcm dh ke hujung jln aku mepek ni..satgi nk post entry lagi..hahaahah..oklaa bye2 :)

1 comment:

biyan said...

jgn kaw berani delete aku sudaa . HAHA ;)