17 May 2010

Tribute to Izyan Izzati....




Psst : Dia suruh aku komen dia..tapi panjang sangat..so hamekk kau! Blog jawabnye :p


Itu kawan aku..hehhh kawan?Ok itu member aku..Yayan Titi..ehh cute je nick ni..haha.. :p Kenal dia sbb dia curik abg kesygan sy dkt Myspace..Mr.Kay..choy!! Dari dulu mcuri rupenyee..ahahahahahahaha :p Borak2 gitu je..bajet je dulu saya awak..uiii wakluu..skang Bro Der je kot :p haha..

Dulu "awak tadi sekolah ok?xde homework ke awak?" ...uiii geli aku ingat balik..hahahaah..Pertemuan pertama pada Januari 2009..Baru kenal 2 3 hari..dh berani aku jumpe..heee nk wat camne?dia KUAT MEMAKSA DENGAN KATA2 MANIS DIA..haha..so dat time jumpe ada la kezen dia n kwn2 kezen dia...tu 1st time..

Then bertemu lagi..kali ni ku bawa Fairuz Selamat pulaak..heee ntah mgapa ku rasa down je time ni..siyess dowh..sbb dia lg byk ckp dgn org ni..ahhh!!!Mencik aku..hahaahaha.. Aku kuat jeles..grrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!

Lepas tu aku jeles lg sbb Kekanda Corey ku mcm lebey nan diaa..aihhh atie atie..knp dgn kau ni?hahaha..Pas2 kes MMC pulak..aku jeles lg..hahahaa..

Skang?yg tbaru?aku x arr jeles kan..juz mcm aku rasa aku baru kenal itu org..haha yeahhh status tu td utk kau :p ... sbb aku xtaw nape..bile IM dgn dia..sumpaa laa gile mcm baru semlm aku kenal dia..aku xde topik yg byk nk borak mcm mn kau borak nan dia..grrrrrrrr!!

So ape yg boleh aku usulkan disini..kau ni xde la jahat mn..jahat cket je..sbb suka caras aku :p Hhahahaha.. lepas tu kau ni suka bkata2 manis..dr aku tanak kuar..sampai aku tkuar jgk akhirnyee..grrrrrrrrrrrrr!!!!!! Cuba jgn paksa2 org?? Tgk mcm komen ni..aku tanak buat sbnarnyee..tp kau paksa2..amik kau blog terus..ahaha..

And today baru aku sedar..kau ni kdg2 ckp xserupa bikin jgk :p.. pandai je ckp dkt akuu "Jgn drg ORANG CAKAP.." yg kau tu??bangga sgt dgr org ckp apesal???Mcm2 laa...

Notakaki : Lu dh nk cecah 20 der..angka 1 nnt ilang dh der..lu pk elok2 der..jgn sbb benda ni smua Lu nk biar dia mcm tu je der..lu buang smua pandangan org tu..lu bangun..lu pergi gym..lu pegi date 29?ok x?haha

1 comment:

baby said...

well , thnks sebab at last kau jujur gak bila aku tnye ta pena na jwb .

mmg aku sedar kot aku seolah olah mcm mencuri sumenye dr kau .

tp pasal fairuz tu , setakat jmpe ngn kau aje la , tak lebih .

pasal corey plak , ahah lagi laa komen blog aje hah .

mmc pulak , ntah tiba tiba saja sbb aku tlg kau dulu tu , and aku rasa start sbb dorg main panggilan hangit mlm tu , sorry .

pasal yg skrg ni , ntah . yg ini aku mengaku , yg ni je , aku mmg ngaku mistake aku .

:DD

aku syg kau doh . aku selalu dpt rasa kalau kau sentap ngn aku . aku blh agak .

tp kau chill je ,
aku jahat la jugak tp aku x de la smpi sggup tgk kau kene buli ke kene kutuk ke .

sekurang-kurangnya aku rasa aku masih mampu utk mrh or at least tegur org yg kutuk kau tu .

lu tenang je der , gua ade je hah , tp gua mntk maaf pasal gua amek adek lu , serius sorry !

oh pasal notakaki lu , bnde dh lepas x blh undur der , biarlah dia ngn hdup dia , aku ngn hdup aku . aku ta celebrate bday next year sebab aku dh tua , muahah :DD