04 May 2011

Arghhhhhh !!!!!

Wuut wuut ,

Jeles nan Seha ! Jeles ! Jeles !!
Kapel lain aku xkesah , tp bile nengok Seha nan Nazrul
Berapi pulak ... HAHAHA
I wish I have one .


Erghhhh !!!
Xpe Atie .. xgne pon kapel awal2
Japgi tunang orang lain , kawen orang lain
So be cool , steady sudah ..
Kalau aku mampu SINGLE sampai tamat study KLMU
Aku tepuk tangan..HAHAHAHA :p

Aku pon xtaw ape yg perlu aku taip ni
Xde idea..
Hati aku bgetar..
Dah 2hari..dupdap2 aje kejenya
Tapi yg pasti..getaran tuh bhenti sebentar semlm
dalam 3jam..pastu ada balik
Dan 3jam tu waktu aku tgh lepak dgn kwn2..
Erhhh ? HAHAHA ...
Entahlaaa malas fikir...

Waaaaaaaaaaaaaaa !!!!
Bye22

2 comments:

Jesse Jeremy Joy said...

buat apa nak jeles2?
buat apa nak post2 mcm ni?
somethings should be kept private atie. termasuklah yang ni. kau bising2 pasal ni memang kau takkan dapatlah apa yang kau nak.

apa kau fikir kau post macam ni ada prince charming datang lamar kau? tak kan.

Adinda Atie said...

sorry to say ..
blog aku...itu hak aku utk tulis ape kan ?
xsuka xpayah baca...
kau ada cara kau utk tulis blog..
aku ada cara aku utk tulis blog aku..

ada aku ckp..aku buat mcm ni nk prince charming bagai ??