28 September 2010

Kecewa laaa :(

Aku kecewa dgn tempat aku menuntut sekarang ni . Mungkin sapa yg rajin baca blog aku,tahu dari awal lagi aku tak suka sbb aku rindukan kolej lama..tapi bila dah bertemu kawan2..dorang pguat smgt aku utk berada disini..

Tapi sekarang dah tak de teori tu..sbb aku dgn kwn aku jgk dh bengang dgn tempat ni..dgn jadual lintang pukang..juz amazing dat 4 subject , with 1 lecturer ? without studio..teori..teori..sampai bile nk faham kan...knp tak abeskan 10 subjek with 1 lecturer terus..kan senang..sem ni abes belajar terus..Grrrr

Dgn masalah faculty aku problem gitu..tibe2 admin pon buat hal..aku n kwn aku register dis bloody hell subject..sbb wajib amik mcm CCT smua tu..then dkt jadual..smua BETUL N SAMAA..tp masuk kelas nama kiteorg xde..tahu apa jadi ? That clazcode for E-BUSINESS..what theee faaaaak ? Budak broadcast tibe2 sesat utk clas tu..fikir logiklaa..

Mmg mgamuk abes aku dgn kwn aku td..siap cabut jadual dkt PH..pedulik ape aku!!..

Jgn sampai aku copy jadual tu..printscreen jadual dkt CAS Portal..antar dkt MQA..mahu mcm tu ? and setahu aku MQA xtahu yg korang buat semester mcm skang ni .. dlm 6bulan ade 2 semester..dorang xtahu kan ? Jgn sampai aku bgtaw laa kot..ahah korang kena saman lantak..sbb confirm aku bgtaw lepas aku dh berambus dr tmpat tu..HAHAHA..

Grrr byklaaa nk mbebel psal benda ni .. dgn kes itu ini..ini itu..aku and kwn aku bdua..NEKAD if admin/college still buat hal..kiteorg akan kerja terus..ermmm..

4 comments:

Jesse Jeremy Joy said...

sila bagitau.
saya mempersilakan.
haha aku pown tiba2 hot pulak hahaha

Jesse Jeremy Joy said...

sila bagitau.
saya mempersilakan.
haha aku pown tiba2 hot pulak hahaha

Adinda Atie said...

hahaha aku mmg suke buat org tgh cool jd hot :p

Jesse Jeremy Joy said...

cis! hahaha