22 October 2010

Aku ada BF baru dah ?

AHAHAHAH betul ke ? Ngeee aku saja tinggalkan tanda tanya .. betul ke ? Aku pun xtaw :p

KALAU BETUL

1 ) Mampukah dia melayan kerenah aku?
2 ) Mampukah dia bsabar dgn tahap jeles aku?
3 ) Mampukah AKU sayangi dia spt dia sayangi aku?
4 ) Mampukah KAMI kekal bersama ?

KALAU TAK BETUL


1 ) Sampai bila nak single ?
2 ) Sampai bile hati nak kosong ?

Ouhh lupa cakap..blog ni lebih kurang dgn my sis Diyana nye blog..sbb mcm nk tanye soalan yg sama mcm dia buat :p AHAH

2 comments:

anonymous said...

KALAU BETUL

1 ) Mampukah dia melayan kerenah aku?
- awal2 ok tp lama2 give up
2 ) Mampukah dia bsabar dgn tahap jeles aku?
- awal2 ok tp lama2 fed up
3 ) Mampukah AKU sayangi dia spt dia sayangi aku?
- awal2 ya tp lama2 choke up
4 ) Mampukah KAMI kekal bersama ?
- kalau awk mature up

KALAU TAK BETUL

1 ) Sampai bila nak single ?
- sampai awk learn what love really is n how to really truly love some1.

2 ) Sampai bile hati nak kosong ?
- forever..selagi awk gagal buang sifat impatience, hipokrit dan awk je yg betul.

Adinda Atie said...

Thanks :)

But who are u ?
Semua org yg perasan komen ni ckp..u're someone that really know me..

Corey ? I think only u know like..mendalam sedalam2nya dr org lain semuaa...

If bkn Corey..pls pls pls..

Help me to buang sifat impatience semua tu...sometimes kita xsedar psal diri kita..ermm