13 July 2009

First Day yang menyeronokkan :)

Yeayy hari ni register kat sebuah kolej swasta di KL..
Nama yg besar jgk la...dh lama pon menapak..
sbg klue nye..
dlu ckp je psal IT,GRAPHIC,MULTIMEDIA
nama kolej ni akan disebut2..
yeahh situlaa aku blaja skang..

Orientasi yg hanya mgambil masa around kul 10 pg sampai 1 tgh hari td
Amat laa menarik..isi taklimat yg padat tp still leh gelak
Tak mcm tempat aku orientasi be4 dis..
sampai aku leh tido..
Muahahah..itu kira extra tempat ni laa..
Then kelas study yg bleh aku kata menarik...
Setaraf dgn Taylors dlu..
Then ade ruangan lepak every floor
utk student yg agak malas utk ke library if kelas ade gab kan
So menarek la kemudahan itu for me..

Senior yg mpraktikkan pkataan pkataan "KITA DIBAWAH SATU BUMBUNG JADI KITA IALAH SATU KELUARGA" membuat aku lebih bsemangat utk berada disitu..
Mgkin agak poyo la kot pceritaan aku..
tp bdasarkan pgalaman aku dgn 3kolej sblum ni..
Byk kelebihan yg aku dpt di kolej ini
Wlaupun klu org tgk tempatnya
Mcm tak pcaya isi bgunan tu
So ape org kata
"DON'T JUDGE A BOOK BY IT'S COVER"
heeeeee esok aku dh start kelas
Isnin aku xde kelas
Selasa sampai Jumaat je
And ade 1 kelas sje stiap hari
and ni pon Mini Intake je
so ade 2 subjek je aku blajar sem ni
Yakni English Communication
and Creative&Critical Thinking
Which is subjek ni mmg wujud kt smua universiti pon :)

Final exam aku pd 29 and 30 Ogos
Cuti for 1 day..mmg public holiday pon kan
Then 1 Sep naik sem 2 terus
Hahaha :)
So ini sje wat kali ni..
hehehehe

ps : Sy sudah ade ramai kawan senior disini..tanak kwn with same batch sbb DNM FRIENDS still da best> :)

2 comments:

princess dla said...

atie..."dont judge a book by its cover...:-)

biyan said...

DNM je ?

waaaa ;(

babe , bole hang out la kalau sehari satu kelas je . HAHA ;DD