06 July 2009

Lega dalam takut :-/

Lega sebab urusan aku dgn K.Y.M dah settle
yuran tunggakan smua dah settle
kiranya aku bkn lagi student K.Y.M laa
mmg sgt2 lega..
aku blah td pon mcm chipsmore
lgsung x kasik salam dkt budak2 bilik..
yg aku taw..aku kosongkan almari n katil aku jerp
muahahaha...
mereka carik aku??
biar pihak atasan selesaikan mereka..
sbbnya kedua2 henpon aku..
aku off..
atas alasan??
Serba salah dgn Awa..
aku tinggalkan dia..
tkapai2 kat sana...
dan dsebabkan tu..aku takut nk bkk henpon kot..
ahhaha!!

Punca kedua aku takot adalah...
kedudukan aku dkt MMC..
Mama on je utk antar aku ke MMC balik..
tp masalahnyeeeee...April Intake lagi kah aku??
ermmm mcm mn ehh..
adoiiyaiii..tlggglaaa...
if aku diterima but jadi July Intake..
aku rather carik tempat lain..
sbb aku nk balik pon sbb KAWAN2..
no else..hanya kwn2 yg sgt2 bg aku inspirasi yg tinggi..
lagipon Kak Zareen..Ayyum..pon soh stay je MMC tu..
if dpt kan..
mmg aku laa paling hepi klu dpt..
esk nk g PTPTN n MMC
if aku dterima..
insya'allah aku n Mimi..
nk gi Seremban
bkn meraikan taw..
tp nk wat assignment
hahaha
semangat tak aku?
knp sampai seremban??
sbb group kaler ku..
di sanaa
klu bjaya laa jd april intake..
klu x...
aku btambah takot
ape aku nk jadi pasni??

DOK UMAH SAJA??
omg!!!

ps : Fairuz,sombong skang..ahh!

1 comment:

qasther said...

jadi tukang clear umah aq nak ?? hahahahah gurau gurau hahahahah