13 November 2010

Untuk duit :)

Wuut wuut :)

Untuk bahagia tak perlukan duit , tapi tanpa duit kita tak boleh lakukan apa2..oleh itu dh mcm2 aku lakukan utk dptkan duit..kadang2 aku sampai menjadi bodoh..nak jual itu ini semuanya..aku syukur ada kawan2 yang support aku dr belakang,kiri kanan dan depan..thanks kawan.

Baru2 ni ada kawan aku suruh jual sandwich,dia suruh letak dkt kedai2 orang..well sbb pg2 mn ade org nk mkn berat2 sgt pon kan..aku tertarik idea dia dan KIV..sbb lgpon modal xbyk pon..beli roti satu yg besar tu pon baru rm3.50 kot..if aku jual pon maybe rm3.50 utk sandwich satu bekas tu yg ade 4lapis..ok ke ? nahhhh KIV je..

Then ada la seseorang ni ckp.. "awak buatla buku Fantasi tu..ramai suka baca..confirm laku" ..dia suruh aku bukukan fantasi aku..yer aku tahu ramai suka baca n suruh aku sambung..aku mmg boleh je if nk sambung tp bajet nye mcm mn ? ada ke publisher indie ? ke aku kena print sdiri ? brapa pulak bajet dia ? semua tu kena fikir kot...bkn sng2 je..ahaakzz !

Yg paling xleh blah..idea last ni..suruh aku keje 2 tempat..aihhh keje 1tempat ni pon life dh kelam kabut..inikan 2tempat..Haahaha :)

Tapi nk tanye ar kwn2 kolej..if aku bwk sandwich gi kolej..korang nk beli takk ?? haha..BELI not BAGI haahahha !

1 comment:

Itu saya said...

klau sedap kena ngan sera mat salleh aku..
aku bli lah..:D
ehehehhe