12 January 2012

Praktikal :)

Assalamualaikum ,

Alhamdulillah . Syukur kehadrat Illahi . Saya telah pun mendapat tawaran utk praktikal dekat sebuah syarikat yang sangat terkenal dan dikendalikan oleh 3 beradik kacak bergaya .

Cerita dia sangat funny ,semalam konon pergi interview dekat TV3 . Tapi tak pergi pon,balik rumah dekat Facebook..status paling atas sekali..ada offer syarikat tu cari student praktikal . So mcm cuba je lah .

Pagi tadi bukak email .. alhamdulillah dah diterima . :)

Rasa macam nak jadi monyet menari2 . Hahahaaha :)

Harus belajar bawak kete jugak ni..takan nak harap mama je hantar masuk sana. Kih2.

Oklah. Assalamualaikum .

2 comments:

Edzlin said...

Tahniah Atie and good luck :)

zAhrauna said...

tahniah atie~~ bittawfq ek! ^^v