11 March 2009

10 MAC 2009

I don't have any words to mgambarkan my prasaan rite now..mmg aku hepii giler2...tp aku bjaya kawal air mata kgembiraan aku kali ni..sampai umah baru aku nanges teresak2 oke...sampai wat aku tgendala nk update blog ni..mcm smua org taw..ari ni bufday aku kan...aku dh 18 tahun..sama dgn GOKU ( akibat menonton DRAGON BALL EVOLUTION ) haha!!Aku hepi yg ptamanyee sbb this year..a lots of people wish me..sgt2 ramai..thanx sgt2..syg korang lebey2..hehe!!Muaxhh..

Wishlist aku utk bufday 09 ni..tcapai dgn gigihnye?Tu sbb aku hepi giler sgt2..kcuali satu je..sbb masa x de..utk mgabulkan pmintaan aku yg tu..heheh!Aku nk teddy bear..aku dh dpt..thanx Capeq..aku nk 3 insan istimewa ade dgn aku utk bufday..yess I got it..ermm actually aku mmg tkejut dgn smua ni..aku xtaw sape dalang dia.

Ape yg aku taw..aku akan kuar dgn Abg Faiz n Abg Kim je utk TENGOK WAYANG..sebab ada tiket tayangan perdana DRAGON BALL EVOLUTION kan..ajak Capeq..dia tanak ikot..so aku sgt myentapkan diri la..tapi nak wat camner...so around kul 6.25ptg aku sampai Kepong Sentral..tserempak pulak Abg Kim stu..so kiteorg sme2 tgu Abg Faiz.

Borak2 la psal si Capeq dat time..malas nk dgr kot..sbb bkn dia dtg..ermm sedih sgt..sbb wishlist x tcapai...tp xpe..aku try hepi2..Abg Faiz sampai..kiteorg kne tgu lagi sorang kwn Abg Faiz..hahaa..cam cibai je rupenye2 si Capeq..aku tahan je air mata time tu..sambil Abg Faiz n Abg Kim cakap SUPRISE!!!haha kejam sgt..tp mmg tu pon aku dh rasa hepi..cukuplah Capeq ada kan..dh leh wat bufday aku sempurna...

Sampai je One Utama..aku teman Abg Kim g Popular Book Store dlu..dia nak beli barang assignment..oklah kan..then kiteorg kena g amik tiket lak..sbbnya..xtawu la..aku no idea time tu...g je la amik kan..then Abg Faiz ajak makan dlu...kiteorg mkn kat McDonald tepi wayang tu je kot...

Capeq n Abg Faiz g order...hahaha lawak sgt!!!Sebab tibe2 Abg Kim soh aku toleh tempat lain..gigih dia soh aku tgk tempat letrik ape smua..aku dh blur layan je r..tbe2 dgr org nyanyi lagu Birthday..again aku tkena..hahaha..sambil kawal air mata lagi...tak terkata aku..aiyoo...thanx sgt korang.. =) atie tharu giler oke..sampai tak tkata..then aktiviti biasa..posing2 smua..kiteorg bgegas g tgk wayang lak..

Oleh sebab tayangan pdana tu blangsung 10 MAC 2009 so aku merasmikan bufday ke 18 GOKU sma dgn aku..hahaha..xpsal2 abg2 aku pgey aku GOKU oke..citer dia mmg menarik laa...mcm ada sambungan je nnt..neway nk ingatkan korang..if g tgk..slagi lampu wayang tak tbukak..jgn bangun..wlaupun nama pelakon smua dh kuar..pcayalah ckp aku oke..ahhaha!!

Then sambil tgu mak aku dtg...aku d bawa ke McDonald Damansara lak..hehehe..mkn lagi..hepiiiii sgt..aiyooo!!Thanx again n again korang..Wlaupun tak ramai yg sambut..tapi atie hepi sgt..thanx sgt..muahhhh!!!!!

ps : PLS CLICK FOR THE NICE VIEW!!









1 comment:

biyan said...

wahh , best nya . ;DD

i'm happy fr u babe !