15 March 2009

Permintaan Hatiku!!

Ermm skang aku agak bizi dgn psiapan utk menjadi pelajar kembali.Aku nak kena bsedia dari segi jiwa dan mental agar aku boleh study without thinking anyone here.Aku nak tebus balik kegagalan aku.Aku akan berada di Melaka utk 3thn.Balik bila perlu.Aku ada masa hanya dlm 2 minggu utk jumpe smua org yg aku syg.Ayat aku mcm tanak balik KL dah lak..sbb aku takot tadapat balik time cuti sem.Aku dipahamkan budak2 media kat tempat aku tu sgt2 dperlukan utk event ape2 yg blaku di sekitar Melaka.Ada senior aku yg aku jumpe time daftar tu pon ckp camtu..now dia ngah cuti sem tapi dia kena btugas mcm yg dia sdg lakukan kat aku tu.So aku tahu ruang aku utk korang semakin kurang..dan sebenarnya aku tamampu nak tinggalkan mak aku sorang2 kt umah..tapi I have too kan.Aku arap dlm masa 2minggu ni..aku ada waktu utk spent time utk smua orang..DFC,TPC,AFCM and FREAKS.

5 APRIL AKU DAH KENA GERAK!!pls guys I dont have much time!!!!




Bila bertalu rentak di kalbu
Hasrat yang tersirat semakin ku buru
Bila bergema laungan gempita
Harapan bernyala nadiku berganda

Gemuruh jiwa semangat membara
Dari puncak ingin ke angkasa
Berkalungkan bintang berkelipan
Menyerlah jauh dari yang biasa

Bila bertalu rentak di kalbu
Hasrat yang tersirat semakin ku buru
Bila bergema laungan gempita
Harapan bernyala nadiku berganda

Gemuruh jiwa semangat membara
Dari puncak ingin ke angkasa
Berkalungkan bintang berkelipan
Menyerlah jauh dari yang biasa

Ungkapan ini bukan sekadar bermimpi
Segalanya pastikan terbukti nanti

Ulang :
Gemuruh jiwa semangat membara
Dari puncak ingin ke angkasa
Berkalungkan bintang berkelipan
Menyerlah jauh dari yang biasa

1 comment:

biyan said...

dh cnfirm babe ?

gd luck oke . do ur best fr ur future .

tanak jmpe i ke ?

;DD