11 March 2009

Result SPM!!

Wahh kecut perut aku bile sebut psal Result SPM ni
Handphone aku dh mula bizi with sms kwn2
Wish Gud Luck n ada jgk yg soh wish drg Gud Luck
Paling lemah sms yg berbunyi "Esok result kuar..sms eh dpt ape"
My god..aku dh r cuak..ko leh msg kok gaya gitu pulakk
Entahlah aku arap sgt gred jatuh..
Sains aku tu..arap sgtlaa dpt markah yg keciankan aku
Sbb aku gne tips last minit dari cikgu dlu
Haiyoo pls pls pls...hahaha
Aku baru je plan dh dkt result ni
aku nak bgn lewat..so dat so sng la aku g lambat sekolah time result
tp malang..lagi aku niat bgn lewat..
lagi cepat aku bgn
aiyooooooooooooooo
mencik gilerr...
aku dpt taw result STPM kuar time bufday aku
slmt bkn result SPM
klu x...nanges x blagu la..
aku sdg cube utk pastikan 3A dlm tgn
if bleh aku nk 5A tp aku rasa mcm susah je
tapi aku tahu aku xleh nyesal n pandang blakang
yeahh aku motivate diri aku mcm ni
if aku nk meroyan pon bkn result aku btukar pon kan
Wat kering air mata je..
Mak aku pon dh sedia if aku x bjaya dgn cemerlang
Janji x de 9G mcm akak aku
wkakakakkakakakaa....
Sejarah aku if dpt 8E pon oke r...Jgn 9G je
tu je niat aku..hahahah giler
ermmmmmmmmmm aku makin takot laa..
sgt2 takot..aku btawakal je skang ni
ermmm pening lak pale tibe2
wkakakakakaa

ps : sempat dgr wish GOOD LUCK dari my lovely bro dkt hot.fm tadi..hehehe..nme dia MAN la pulak..aiyoo hari2 abg aku tukar name taw..wakakak..dia ckp 5A kebwh dia bawak cuti dlm negara je..tp if 5A keatas..dia bwk luar negara..hahaha

Too excited n cuak..arghhh!!

1 comment:

biyan said...

insya-Allah .
gd luck utk kaw oke .
wish me luck jugak .