18 March 2009

PANDAI NASIHAT ORANG..NOW AKU TKENA...

Dari semlm aku gigih cool down kan Fairuz..
tibe2 setempek aku lak kene kan??
Hahaha baru aku tahuu ape yg Fairuz rasa sebenar2nye
ermmmmmm pandai cakap..tapi aku mmg xleh kawal emosi aku skang

baru je 5minit lepas makhluk allah ni YM aku
dan bkata2 seperti aku sdg bsalah dlm hal ni
sbb ape aku dpersalahkan?
sbb dia pandang -ve side aku laaa

dia tanampak ape aku penah wat utk dia
dia tanampak mcm mn aku nangis utk dia
dia tanampak mcm mn aku susah utk gembirakan dia dlm keadaan aku sdrik sedih
dia tanampak mcm mn aku abeskan masa/wang utk dia..
dia tanampak mcm mn mak aku marah aku sbb dia?
DIA TANAMPAK SEMUA TU..

yg dia nampak??

aku sng nanges klu dia gurau
aku sng marah klu dia gurau
aku sng majuk klu dia gurau
aku sng cemburu ape2 pon mgenai dia..
TU JE DIA NAMPAK..

jadi bile pkara yg dia tak ingin blaku kat dia
aku dpersalahkan dan dia seakan menuduh aku..
kerana ape?kerana dia nampak -ve aku
dan dia rasa itu je aku leh lakukan utk balas dendam?
macam tu??

KAU SALAH KALAU KAU PIKIR MACAM TU..FULLSTOP!!!

1 comment:

biyan said...

sabar saje okeh .

aku ada bst frnd cmnih pun aku ta lyn dah .
gi matik sudei .

byk lg kwn bukn dia sorg je blh jd kwn kte .
smile okeh ;DD